Lag-tävling på Skånsta ryttare

Igår va vi iväg på tävling. Dagen började dåligt, då vi fick leta efetr Rudys pass i 45 minuter. Till sist hittade vi det under massor med grejer i stallet. När vi äntligen hittat det, och ska åka. Kollar vi en extra gång så att allt stämmer med Garlic och Stens pass också. Då hittar vi inte Stens vaccinationsintyg. Så han var det bara att lasta av och ställa in i stallet igen.

På tävlingsplatsen hade vi lite bättre flyt iallafall. I förklassen stratde Hanna och Rusty först. Felfritt i grunder och ett pet i omhoppningen. Sen Var det Linas tur, tyvärr vägrade hon ut sig på fjärde hindet. Sen var det Mirahs och Garlics tur. De var felfria och vann klassen! Efter det starade Julia, hon fick 2 stopp och 2 tidsfel.

Efter första klassen peppade varandra inför lagklassen. regnet öste ner och hela banan var täckt av vatten. Först ut från vårat lag var Hanna och Rusty, hon fick en rivning. Efter det var det Julias tur, även hon fick en rivning. Efter Julia startade Lina i den här klassen jobbade hon på ordentligt men Rudy hade ingen enegi alls. Sist staratde Mirah och hon gick felfritt. Alla i laget var jätte duktiga och kämpade på ordentligt!

Laget slutade på en 10e plats av 16 startande lag. Eftersom att vi kom 4a på förra lagtävningen, ligger vi på gränsen till att gå till final. Det är bara att hålla tummarna!

Bilder kommer snart!

Kommentarer
Postat av: Alice, en tjej som var på era(t) ridläger i somras :)

Hejsan allihopa!:)



Saknar er mycket, hälsa Rudy från mig!:)

2009-10-16 @ 10:51:27
Postat av: Amanda som var på erat senaste läger :D

Hejsan gud vad duktiga ni är :D jag höll alla tummar för er! Agnes tävlade Ceasar också och dom kom felfritt i klassen. Pussa Garlic och alla andra hästar ( fast pussa Garlic mest :D ) / Amanda

2009-11-01 @ 13:24:11
URL: http://www.stallkarlsborg.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0